Wie ben ik

Ik ben Peter Balmaakers en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt.
Mijn grootste hobby is de oudheid van o.a. Egypte en het verzamelen en kennis vergaren van bijzondere artikelen.

Zoals zovelen heb ik tijdens de recessie 2008 mijn werk verloren. Toen duidelijk werd dat het uitzicht op werk minimaal was heb ik besloten om me te richten op een andere oplossing. Er moet immers geld verdiend worden om te kunnen leven. Omdat ik al zover ik me kan heugen mijn eigen bedrijf wilde heb ik besloten om me hier vol op te storten. Dan ben je immers je eigen baas en bepaal je zelf de toekomst afhankelijk van je inzet. Mijn vriendin begon met spulletjes aan te bieden op marktplaats welke we niet meer gebruikte. Omdat zij nog wel werkte kwamen er al snel mails met biedingen binnen die niet beantwoord werden. Ik heb toen besloten dat ik het over zou nemen van haar. ik was immers elke dag vrij :)

Een van mijn dingetjes die ik deed toen ik nog heel klein was 8 tot 12 jaar zo'n beetje, was het verkopen van spulletjes die ik van mijn wijkgenoten kreeg. Ik zat als klein jong op een dekentje voor de deur deze aan te prijzen en verkocht ze vaak weer aan andere wijkgenoten :) Ook gingen wij heeeeel vaak naar rommelmarkten en ruilbeurzen. De kennis en bloed voor het kopen en verkopen van tweedehands artikelen is me dus wel bijgebracht in mijn kinderjaren. Dit kwam me erg van pas toen ik het van mijn vriendin overnam. Toen ik hier eenmaal mee begonnen was zag ik al snel wat de mogelijkheden waren en dat ik hiermee ook een stukje toekomst veilig kon stellen.

Mijn werkverleden
Lang geleden ben ik zoals velen begonnen in de fabriek met werken. 
Dit nadat ik de middelbare school "De KTS" had afgemaakt. En geloof het of niet... Ik werk hier nu weer en ben hen toch ook wel dankbaar dat ik deze kans gekregen heb. Naast onze webshop werk ik dan ook full time. Hierdoor probeer ik toch wel wat meer te richten op unieke dingen. Natuurlijk als ik aan spullen kan komen die ik kan wederverkopen met wat winst kan ik dat niet laten schieten.

Destijds deed ik werk als 16 jarige het werk dat alleen gedaan mocht worden door mensen vanaf 18 jaar :) Ik zou immers een aantal dagen op de levensschool moeten zitten.
Tot op heden heb ik veel gedaan. HTS CNC draaien / frezen, alle basis scholen voorzien van CNC programmeer functie als support engineer, en 13 jaar shopmanager van destijds een van de grootste one stop computershops. ( alle dank aan Milroy D, Peter W )

Inmiddels 30 jaar verder..... (2014) heb ik doorgezet wat ik altijd heb willen doen. Voor mezelf beginnen.
Ik kies niet graag de makkelijke weg en investeer veel in de toekomst. Dit kan dan ook enkel door mijn lieve vrouwtje.
Inmiddels zijn we samen sinds 1988 :) Zonder haar steun zou ik nu niet zijn wie ik ben.
We zijn gelukkig samen en hebben 2 hondjes welke alles voor ons zijn. Een westie en dwerg keesje. (onze westie is helaas niet meer 2019)
We hebben vertrouwen in de toekomst. We zullen hard moeten werken maar dat is geen probleem.

Terug komend op de website, U bent immers hier omdat u iets speciaals zoekt.
Ik stop heel veel tijd in het zoeken naar aparte en speciale artikelen. Dit kan zomaar een schaakcomputer zijn zoals de CC1 of een Italiaans Venetiaan Murano kristal serviesje
Natuurlijk moeten wij leven en hebben ook de gewonere artikelen voor de dagelijkse behoeftes zoals stoffen, computer spullen en sport artikelen.

Ik hoop dat u veel plezier beleeft op de site en dat u datgene vindt wat u zoekt. 
Mocht u zelf een website hebben dan deel ik graag de link met u zodat we zoekmachine technisch een voordeel hebben.
We delen de links in op de sponsor pagina, Dit is een gratis retour link van ons naar u en visa versa.

Ik dank u hartelijk voor uw bezoek en hopende u van goed dienst te kunnen zijn.
Nogmaals mijn dank.